ASSA ABLOY Hunedoara partener al proiectului proiectul Ciclo-Iepurașii

 

Astăzi suntem încântați să povestim despre o firmă cu activitate încă din 2005 în orașul de pe Cerna, un partener care s-a alăturat apelului lansat de către noi, Asociația MC Huniadica, în cadrul evenimentului 🚲 Ciclo-Iepurașii 🐰 , ediția a III-a, dedicat promovării unui stil de viață sănătos prin mișcare în aer liber, cât și a dăruirii de cadouri dulci copiilor hunedoreni. 🎁
Discutăm despre Assa Abloy Hunedoara, care ne-au povestit puțin despre activitatea acestora și care un încheiat cu un gând bun către noi și voi:
"Suntem încântați că ne-am putut alătura Asociației MC Huniadica în cadrul proiectul Ciclo-Iepurașii, care este foarte important în primul rând pentru sănătatea noastră mentală și sufletească. Considerăm de asemenea faptul că mișcarea și activitatea fizică sunt esențiale pentru a fi mai energici și entuziaști în viața de zi cu zi.
Despre noi ASSA ABLOY ESPR Hunedoara, în cadrul fabricii noastre producem sisteme de andocare hidraulice, sisteme de andocare mecanice și sisteme de protecție tip loadhouse, shelter de diverse tipuri. Promovăm inovația și integritatea, și dorim să le fim aproape angajaților fiindcă împreună suntem mai puternici și mai valoroși, această fiind și esența Grupului din care facem parte. Suntem dedicați îmbunătățirii continue a locului de muncă cât și sprijinirii comunității. Astfel și noi am creat o mulțime de activități pentru angajații noștri, iar vibrația pozitivă a acestei Asociații ne-a determinat să colaborăm.
Încurajăm Asociația MC Huniadica să continue să aducă lucruri bune prin evenimentele acestora în comunitatea noastră și suntem mândri să fim alături de ei în promovarea mișcării în aer liber și a unui stil de viață sănătos."
Noi, la fel ca ei, privim spre viitor optimiști pentru noi colaborări, #împreună. 🤗
Le mulțumim pentru implicare și pentru că au ales să facă o schimbare în bine, alături de noi, în Hunedoara 💙