GRUPUL ASSA ABLOY ISI EXTINDE CAPACITATEA DE PRODUCTIE IN ROMANIA LA FABRICA DIN HUNEDOARA

 





  • Grupul multinational suedez ASSA ABLOY creste capacitatea de productie a fabricii din Hunedoara;

  • Astfel vor fi create aproximativ 150 de noi locuri de munca ;


Fabrica din Hunedoara activează in domeniul confecțiilor metalice si produce sisteme de andocare (rampe metalice si accesorii) folosite in industria de construcții.

Facilitatea din Parcul Industrial Hunedoara a fost construita in anul 2007 si pe langa fabricile din China si SUA, aceasta reprezinta una dintre cele mai importante unitati de productie ASSA ABLLOY.

Investiția planificata face parte dintr-o strategie continua a grupului ASSA ABLOY de cresterea a prezentei in piata din Europa si nu numai pastrand standarde ridicate privind conditiile de munca in toate cele 3 unitati de productie.

Toate sistemele de andocare marca ASSA ABLOY vandute catre Europa si nu numai, sunt dezvoltate si create in fabrica din Hunedoara. Investitia planificata la fabrica ASSA ABLOY din Hunedoara va asigura, pana la finalul anului, o crestere importanta de productie fata de nivelul actual.

Directorul General al fabricii din Hunedoara, Andrei Barbu , a declarat: „Extinderea capacitatii de productie a fabricii din Hunedoara demonstreaza angajamentul grupului ASSA ABLOY fata de locuitorii orasului Hunedoara si zonele apropiate. Unitatea noastra permite dezvoltarea si producerea unor rampe adaptate cerintelor pietei internationale, si in acelasi timp deserveste si cerintele standard ale clientilor.”

Extinderea fabricii de productie din Hunedoara, Romania, implica crearea a 150 de noi locuri de munca in interiorul unitatii de productie, dar si a noi locuri de munca in randul furnizorilor acesteia, ceea ce constituie un avantaj semnificativ pentru judetul Hunedoara”, declara Managerul Resurse Umane, Ana-Maria-Pruteanu. Aceasta afirma si ca „vom extinde rutele de transport pentru angajatii ASSA ABLOY pentru a facilita angajarea a cat mai multor persoane interesante de un loc de munca in domeniu. Cautam pentru angajare lacatusi confectii metalice si sudori”. Mai mult, ASSA ABLOY va investi semnificativ in cumpararea unor utilaje performante pentru a imbunatati nivelul de calitate si productivitate al fabricii. In anul 2020, tot pe fondul cresterii comenzilor, s-a creat si un al treilea schimb de productie. La momentul actual in cadrul companiei din Hunedoara sunt angajate peste 350 de persoane.

Fabrica din Hunedoara deserveste clienti din intreaga Europa, dar si parte din Asia.

Te asteptam sa faci parte din echipa ASSA ABLOY Hunedoara

Completeaza o cerere de angajare online aici: CERERE DE ANGAJARE