Te asteptam sa fii colegul nostru la ASSA ABLOY !

 

Compania din Parcul Industrial Hunedoara, parte a grupului multinational suedez ASSA  ABLOY, lider mondial pe partea de solutii de acces a sarbatorit 25 de ani de la infiintare pe plan mondial , iar fabrica de la Hunedoara 15 ani.  Anul trecut ne-am marit capacitatea de productie si am creat inca un schimb de lucru. In prezent fabrica are peste 330 de angajati, repartizati pe 3 schimburi, producand sisteme de andocare si solutii personalizate.

Echipamentele de încărcare/descarcare sunt esențiale în manipularea eficientă și sigură a mărfurilor. Rampele metalice impreuna cu produsele complementare  acestora (cum ar fi shelters, loadhouses, etc) sunt folosite la depozite logistice, cladiri industriale, fabrici, hipermarketuri, etc.

Oamenii fac ca totul să se întâmple! Angajații noștri transformă valorile și strategia noastră în acțiune, astfel ei sunt cea mai valoroasă resursă a ASSA  ABLOY . Prin urmare, viziunea și ambiția ASSA  ABLOY sunt de a oferi angajaților noștri o companie atractivă.



Credem în tehnologie, viteza, inovație, dar cel mai mult credem în oameni ! Știm ca la baza fiecarei povești de succes stă o echipă competitivă.

Valorile noastre se creeaza în jurul tau !

Ce spun o parte din angajații ASSA  ABLOY: 

"Lucrez ca și sudor la ASSA  ABLOY de 15 ani. Recomand această firmă deoarece salariile se dau la timp, avem bonuri de masă, iar în fiecare an sunt organizate evenimente si tombole pentru angajați"

"In timpul școlii profesionale am facut practică la  ASSA  ABLOY, iar la terminarea acesteia mi s-a oferit un post  în cadrul companiei. Am funcția de sudor și pot spune că am condiții de muncă foarte bune si beneficiez de un salar motivant pentru un tânăr"


"Am lucrat în industria de automotive, însă acum 8 luni de zile am decis sa fac o schimbare. Mă bucur că mi s-a oferit șansa sa fac parte dintr-un colectiv de nădejde, că am stabilitate și că este un mediu de lucru plăcut aici la ASSA  ABLOY.  Compania mi-a dat și posibilitatea să ma calific intern într-o meserie nouă pentru mine, cea de stivuitorist."

"De 8 ani de zile fac parte din echipa ASSA  ABLOY.  O firmă serioasă, care ofera condiții de muncă foarte bune si banii sunt dați la timp. Aici gasesti un colectiv pe care te poți baza oricând. Cu seriozitate si profesionalism am avansat in aceasta companie."

"Aproape un an este de când m-am angajat la ASSA  ABLOY ca și sudor. În toată acestă perioadă banii s-au dat la timp iar condițiile de muncă sunt foarte bune. Chiar daca sunt femeie aici mă simt apreciata în meseria de sudor."

"Sunt angajatul ASSA  ABLOY de 4 ani pe postul de lăcătuș confecții metalice. Siguranta la locul de munca este un punct important pe care se pune accentul aici. Este o firmă la care salariile sunt bune, plătite la timp și constant se fac eforturi pentru a menține și îmbunătății condițiile de muncă ."

"ASSA  ABLOY este o firmă serioasă care își respectă angajamentele. Sunt angajat aici de 2 ani, in functia de sef echipa la departamentul productie. Provocările de zi cu zi sunt un  motiv în plus pentru mine să mă dezvolt profesional în acest domeniu."


"De un an de zile sunt angajatul ASSA  ABLOY . Am gasit aici un mediu de lucru sigur, stabilitate și o echipă performantă. Din acest motiv am hotărât împreună cu  soția mea ca și ea să aplice pentru postul de sudor si acum suntem colegi."

#TogetherWe

Te asteptam sa faci parte din echipa ASSA  ABLOY Hunedoara
Completeaza o cerere de angajare online aici: CERERE DE ANGAJARE 
Sau suna la telefon: 0354.808.380 pentru a afla detaliile ofertei noastre.
*doar candidații selectați vor fi contactați