Impreuna pentru sanatatea mea si a ta

 

Ultimele luni au adus multe provocări tuturor angajatorilor. SEWS- Romania a depus eforturi susținute pentru a proteja sănătatea angajaților, pentru a securiza locurile de muncă și pentru a continua activitatea adaptată la noul context.


La SEWS-România Deva, am luat numeroase măsuri pentru a ne proteja angajații în timpul pandemiei. Pe baza unei evaluări a riscului de infectare la toate locurile de muncă am implementat o gamă largă de măsuri de protecție adecvate cum ar fi:


Instalarea de separatoare, rearanjarea și marcarea spațiilor pentru a asigura păstrarea distanței, creșterea frecvenței de curățare și dezinfectare a spațiilor comune, asigurarea de măști de protecție, monitorizarea temperaturii la intrarea în sediu și multe altele.


În plus, minimizăm contactul personal la locul de muncă și gestionăm revenirea graduală la serviciu a angajaților prin asigurarea de flexibilitate. Opțiunea de telemuncă rămâne extinsă pentru majoritatea angajaților care nu lucrează în producție, oriunde este posibil.


Toate măsurile pe care le-am adoptat și implementat încă de la începutul pandemiei au avut ca obiectiv principal protejarea sănătății angajaților, securizarea locurilor de muncă și continuitatea activității de producție.


Sănătatea și siguranța angajaților primează la SEWS-România Deva.