1000 DE ZILE FARA ACCIDENTE


 Astazi se implinesc 1000 DE ZILE FARA ACCIDENTE  si totodata, luna aceasta , se implinesc 13 ani decand ASSA ABLOY este in Hunedoara. Compania produce rampe  hidraulice precum si alte componente metalice  pentru retaileri de top din intreaga lume.
 Cu ocazia aniversarii, organizatorii acestui eveniment au adus in prim plan importanta sigurantei la locul de munca, in ultimul an facandu-se investitii majore in fabrica pentru crearea conditiilor de munca. Printre acestea mentionam implementarea unei instalatii performante de exhaustare .
Astfel, firma si-a rasplatit cei aproximativ 300 de angajati pentru profesionalismul de care dau dovada zilnic, acestia muncind in conditii cu risc ridicat de accidente. Pentru siguranta la locul de munca, protectia sanatatii si securitatea muncitorilor se iau o serie de masuri zilnic, echipamentele de protectie fiind cea mai buna calitate , iar periodic sunt verificate conditiile de munca de catre laboratoarele autorizate.
Verificarea integritatii elementelor de siguranta la manipularea pieselor precum si a cailor de circulatie si transport intrauzinal sunt cateva dintre normele de securitate obligatorii aplicate pentru a prevenii accidentele de munca. Lacatusi, sudori, vopsitori, sablatori, stivuitoristi, controlori calitate, magazineri precum si personalul tesa, cu totii au sarbatorit astazi cele 1000 DE ZILE FARA ACCIDENTE DE MUNCA, deviza tuturor fiind ASSA ABLOY: ZERO DEFECTE - ZERO ACCIDENTE.