FII MESERIAS

Va invitam la Targul Ofertelor Educationale pentru invatamantul profesional, dual si tehnic care va avea loc in 16 si 17 mai 2019 la sediul ,Camerei de Comert si Industrie Hunedoara, din Deva.

ASSA ABLOY participa la eveniment pe parcursul celor doua zile si va invita sa cunoasteti oferta companiei dedicata elevilor, " Investim in tineri ".

Societatea ASSA ABLOY Entrance Systems Production Romania  este o companie multinationala de productie din Parcul Industrial Hunedoara care apartine de grupul suedez ASSA ABLOY, specializat pe sisteme de intrare si usi industriale. In fabrica din Hunedoara lucreaza in prezent aproximativ 250 de angajati, pe diferite meserii si calificari cum ar fi: lacatusi mecanici, sudori, vopsitori, frezori, sablatori, operatori roboti industriali de sudura, stivuitoristi, magazioneri, etc. Suntem o fabrica de productie specializata pe confectii metalice si producem rampe metalice hidraulice pentru incarcare/descarcare si alte diferite componente pentru acestea care apartin de sistemele de intrare intr-o cladire.
Suntem printre primele firme din tara care au inceput colaborarea cu liceele interesate de programul de formare al elevilor. In anul 2014 am inceput colaborarea cu Liceul Constantin Bursan din Hunedoara avand prima clasa pentru calificarea de sudor pe o perioada de 3 ani, iar colaborarea s-a finalizat cu angajarea elevilor la sfarsitul celor trei ani de scoala. In prezent colaboram cu mai multe licee din judet, avand un numar de 65 de elevi.