ASSA ABLOY investeste în tineri

Pentru ca ne gândim la tineri si ne dorim ca ei sa evolueze din punct de vedere profesional, am creat oportunitati de integrare în munca. Totul a început acum patru ani când ne-am implicat în formarea profesionala a elevilor de liceu. Noi am fost prima companie din judet care a reinceput programul de formare pe meserii la clasele de profesionala.

Primul liceu cu care am colaborat a fost Constantin Bursan din municipiul Hunedoara. Suntem mândri ca proiectul nostru a reusit si avem de aici absolventi care au fost încadrati în munca. 
Din cadrul unei clase de sudori ce au absolvit anul trecut, 12 au fost angajati la noi în companie. În anul 2018 am avut o noua clasa de absolventi încadrati în munca. 

Colaborarea s-a extins în timp, iar în prezent colaboram cu trei licee Liceul Constantin Bursan Hunedoara, Liceul Matei Corvin Hunedoara, Liceul Anghel Saligny din Simeria. 
Momentan avem peste 50 de elevi in clasele de profesionala, fete si baieti, care sunt instruiti si care fac practica în compania noastra. 

Elevii au parte de o serie de beneficii si pe lânga instruirea profesionala ei au anumite avantaje: transport gratuit, burse de 200 de lei/elev, cadouri de Craciun, Paste si 1 iunie. 
Toate acestea pentru ca cei tineri sunt viitorul nostru si ei au nevoie de sustinere si pregatire ca sa devina profesionisti.


Vrei sa faci parte din echipa ASSA ABLOY gasesti aici CEREREA DE ANGAJARE