Ne cautam colegi de echipa

Angajator : SEWS ROMANIA

Pentru locatiile : Deva, Hateg si Brad 

Puteti completa cererea de angajare online pe urmatorul link: Cerere Angajare .

- Salariul de incadrare incepand de la 1495 lei;
- Prima de prezenta 1500 lei/an;
- Ore suplimentare platite dublu si spor pentru orele de noapte de 25% din salariul de baza;                                                  
- Tichete de masa;
- Program de lucru fix de 8 ore pe schimburi;
- Zile libere pentru evenimente speciale si respectarea sarbatorilor legale;
- Instruire specifica si calificare la locul de munca;
- Spor de vechime pentru perioada lucrata in cadrul companiei.



Ce spun angajatii SEWS-R :
Romina Serban, operator principal

E primul meu loc de munca. M-am angajat in 2014, imediat ce am terminat liceul. Mama mea lucra deja la SEWS si ea m-a incurajat sa incerc si eu. Acum suntem colege.

Intre timp am fost promovata ca operator principal. Unii colegi spun ca e greu ca operator principal, sa ajut colegii, sa fiu peste tot unde este nevoie de mine, sa ajut sefa de echipa. Mie nu mi se pare greu, imi plac responsabilitatile mele, munca pe care trebuie sa o fac, iar salariul e pe masura. Sper sa am sanse in continuare sa avansez in cariera.


Mi-am facut multi prieteni aici, chiar si pe iubitul meu l-am cunoscut la SEWS.
Bianca Poienar, operator Asamblare

Parintii mei amandoi lucreaza la SEWS si m-au incurajat si pe mine sa ma angajez aici cand am terminat scoala. La inceput nici nu am vrut sa aud, m-am angajat in alta parte, dar in 2014 am venit si eu la SEWS.


Sunt zile cand e mai greu, dar asa era si la locul de munca anterior si cred ca este peste tot unde muncesti. Dar aici am apreciat inca de la inceput faptul ca banii si bonurile de masa se dau intotdeauna la timp, concediile sunt programate si stii exact cand ai concediu, nu ti se spune de pe o zi pe alta. Deasemenea e un avantaj faptul ca nu dau banii pe naveta, eu fiind din Certej.


Andrei Popa, operator CST/komax

Lucrez de sapte ani la SEWS. Am reusit sa fac multe in perioada aceasta: mi-am facut o familie, mi-am luat casa, am un trai decent. La un moment dat am vrut sa plec in strainatate deoarece am avut ceva probleme materiale care trebuiau rezolvate. Dar am ramas si am reusit sa le rezolv aici.


Imi place la SEWS pentru ca nu te plictisesti, zilnic apar lucruri noi, iar acest loc de munca imi ofera stabilitate si siguranta.
Daniel Siecoban ,magazioner 


M-am angajat imediat dupa ce am terminat armata la SEWS-R si am inceput ca operator in Asamblare.
A fost o perioada foarte interesanta, am fost in multe tari fie pentru suport in productie, instruire sau participant la concursuri de calitate si imbunatatire.
Am fost in Japonia, Polonia, Spania, Slovacia, Rusia. De doi ani lucrez la Magazie.

Imi place stabilitatea locului de munca si faptul ca salariile se dau la timp. Am reusit sa-mi iau un apartament, din salar imi platesc ratele.
Pascal Ioan Sergiu, operator Asamblare

Lucrez la SEWS din 2005, dupa ce am terminat scoala profesionala. Fratii mei lucrau la SEWS si m-am angajat si eu.

Imi place ca intotdeauna se plateste salariul la timp si sunt conditii foarte bune de lucru. Dar mai ales in place programul de lucru: dupa 8 ore de lucru, merg linistit acasa, orele suplimentare sunt platite intotdeauna.

Sorin Muntean, Manager de Proiect

Sunt absolvent al Facultatii de Telecomunicatii din Timisoara, iar dupa terminarea masteratului m-am angajat la SEWS ca Inginer de proiect. Asta era in anul 2012. De un an si jumatate sunt Manager de Proiect. 

A fost o oportunitate, dar si  o provocare imensa: dezvoltarea unui nou proiect de la faza de trial pana la productia de masa, conducerea unei echipe de oameni, punerea in practica a cerintelor clientului, colaborare cu colegii din alte departamente.

Zilnic apar provocari noi, sanse noi de a invata si de a ma dezvolta, ocazia de a lucra alturi de un colectiv extraordinar de profesionisti.