Caravana Recrutarii BOSCH




BOSCH vine la tine - Vino si tu cu CV-ul tau!

Compania BOSCH – Blaj (jud. Alba) organizează în perioada 27 februarie – 2 martie 2017 o caravană de recrutare în 4 oraşe transilvănene, prin care vizează promovarea oportunităţilor de carieră din cadrul locatiei BOSCH din Blaj. In cadrul evenimentului, ai posibilitatea de a interactiona cu echipa de resurse umane si cu reprezentanti ai departamentelor tehnice BOSCH, asa ca nu uita sa iti aduci CV-ul!

Evenimentele din anii anteriori s-au bucurat de participarea unui număr mare de specialişti, studenţi şi masteranzi, interesaţi de oportunităţile de carieră din cadrul companiei. Caravana Recrutarii BOSCH se adresează celor interesaţi să facă pasul spre o carieră de excepţie, intr-o echipa talentata si motivata. Sunt asteptati absolventii (dar si studentii) de studii tehnice, in domeniile mecanica, electromecanica, electrica, electronica, automatizari, dar si absolventi de facultati cu profil economic.
Caravana va demara la Deva, pe data de 27 februarie, ora 12:00, în sala 3 - mezanin a Hotelului Sarmis, sub mesajul „Let’s be remarkable – Make it happen!”.

A doua zi, marti 28 februarie, vei putea intalni echipele BOSCH în Hunedoara, la Hotel Rusca, incepand cu ora 12.00.

Caravana Recrutarii BOSCH va continua în Petrosani miercuri, 1 martie 2017 (Hotel Petrosani, orele 12.00-17:00).

De ce o cariera la BOSCH?

Pentru ca BOSCH inseamna inovatie si educatie, mediu de lucru profesionist, programe pentru studenti, internship, pachet de relocare si transport, dar si activitati after-work.
Vrei sa stii mai multe? Trimite-ne un email la recrutare@bosch.com si iti raspundem in aceeasi zi!

Afla toate detaliile aici:

boschrexroth.ro/cariera
facebook.com/boschromania/
Echipa BOSCH te asteapta, cu toate informatiile de care ai nevoie!
Let’s be remarkable! Make it happen!