Specialist in managementul deseurilor

CAMERA DE COMERŢ ŞI INDUSTRIE HUNEDOARA,
instituţie dedicată mediului de afaceri din judeţul Hunedoara
organizează:
 CURSUL DE SPECIALIZARE
SPECIALIST ÎN MANAGEMENTUL DEŞEURILOR


Cursul Specialist în managementul deşeurilor vă arată pas cu pas ce aveţi de făcut pentru a fi întotdeauna în regulă. Legea nr. 211/2011 instituie amenzi între 15.000 şi 40.000 de lei pentru abateri legate de gestionarea deşeurilor. 

Constatarea contravenţiilor şi aplicarea amenzilor se realizează, după caz, de comisari şi persoane împuternicite din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu, precum şi din cadrul autorităţilor administraţiei publice locale, conform atribuţiilor stabilite prin lege. 

Informaţii complete despre aceste amenzi şi despre modul cel mai simplu în care le puteţi evita găsiţi participând la cursul Specialist în managementul deşeurilor.

Cursul este acreditat de Autoritatea Naţională pentru Calificări şi oferă toate competenţele necesare ocupării unei poziţii de specialist în domeniul gestionării deşeurilor, în cadrul unei structuri instituţionale sau în cadrul unei companii.

Condiţii de acces: Studii medii
Durată curs: 30 ore
Perioada curs: 26 septembrie – 3 octombrie 2016
Locaţia: Sediul CCI Hunedoara din Deva, Str. 1 Decembrie, nr. 23, Jud. Hunedoara

Pentru mai multe detalii şi înscrieri ne puteţi contacta de luni până vineri între orele 8.00 - 16.00 la sediul nostru, la telefon 0254212924 sau 0737505448, pe fax 0254218973 sau e-mail: office@ccihunedoara.ro, persoană de contact Claudia MICA.

În funcţie de completarea grupei, CCI Hunedoara îşi rezervă dreptul de modificare a datei de începere a cursurilor.