Ce ii nemultumeste pe angajati la locul de munca?

Tu ce așteptări ai de la jobul tău?

 Conform unor studii realizate de către specialiști, mai bine de 50% dintre angajații din România sunt afectați de nivelul ridicat de stres de la locul de muncă, femeile fiind mai afectate decât bărbații.
Stresul este o o stare de tensiune, de incordare si de disconfort determinata de deprimarea unor stări motivaționale sau de dificultatea sau imposibilitatea rezolvării unor probleme.
De aceea, gradul de satisfacție al angajațiolor este determinat de calitatea vieții la locul de muncă, precum și de împlinirea lor în plan profesional. Motivația angajatorilor pentru angajați este un prima pas spre reducerea stresului angajaților. Din păcate, în România, statisticile arată un procent de 70% dintre angajați nu sunt mulțumiți de locul de muncă, sau de relația pe care aceștia o au cu colegii sau șefii lor.
Rezultatul statisticilor este îngrijorător, randamentul angajatorilor fiind direct proporțional cu stresul, astfel că, o persoană care se declară nemulțumită de locul de muncă, indiferent care ar fi cauza acesteia, va avea un randament scăzut pentru a-și îndeplini sarcinile, față de o persoana care se declară mulțumită de jobul pe care îl are.

Dacă și tu crezi că locul de muncă pe care îl ai nu este cel potrivit pentru tine, intră pe site-ul Locuri de munca Deva  și găsește oferta potrivita pentru tine.